Balans en rust voor jouw kind en je gezin!

      

Over mij

 


Als kind kon ik me moeilijk concentreren, ik had soms echt ontzettend ´drukke´buien. En ook mijn emoties begreep ik moeilijk of had ik geen controle over. Ik kon als kind ook echt een dromer zijn, vond het heerlijk om op mijn eigen kamer te zijn, in mijn eigen wereld te leven.

Ook vond ik het soms moeilijk om andere mensen of kinderen te begrijpen, voelde me soms alleen, niet verbonden met de groep. Wat me onzeker of angstig maakte.

Kortom ik vond het moeilijk om op mezelf te vertrouwen, begreep mezelf niet goed, waarom ik voelde wat ik voelde. En durfde hier al helemaal geen uiting aan te geven.

Op een bepaald moment in mijn leven was er iemand die me wees op hooggevoeligheid/hooggevoelig zijn. Een voor mij belangrijk moment, waar ik met dankbaarheid op terug kijk. Hierdoor ben ik me in dit onderwerp gaan verdiepen. En herkende hooggevoeligheid helemaal als een deel van mij.

Een tijd later kwam ik mezelf tegen, ik kon er niet meer om heen en heb mijn leven omgegooid. Ik heb mijn toenmalige baan losgelaten en na een periode van rust ben ik een traject van persoonlijke ontwikkeling gaan volgen bij Kernkind te Harderwijk.

Hier ben ik mezelf gaan ontdekken, wie ben ik. En ben ik me bewust geworden van mezelf/mijn lichaam en de daarbij behorende emoties/gevoelens die er in mij spelen. Tijdens deze ontwikkeling heb ik mij ook laten inspireren om iets met kinderen te gaan doen. En ben ik een cursus gaan volgen voor het geven van de workshop de regenboogreis (meer info onder workshops).

Een aantal jaar later ben ik begonnen met de opleiding tot kindercoach aan de Magie van Kindercoaching te Steenwijk. Een opleiding die goed aansloot bij wat ik al geleerd had in Harderwijk. Voor mij dus de mogelijkheid om verder te mogen uitdiepen waar in Harderwijk al een klein vlammetje voor was ontstaan.

Tijdens deze opleiding heb ik nog verder uitgediept waar mijn passie ligt, wat ik kinderen wil mee geven.
 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram